Over mij

Even voorstellen…

Hallo, wat leuk dat je mijn website bezoekt! Ik zal hier kort wat meer over mezelf vertellen.

Mijn naam is Marij Bastiaansen. Ik woon in Tilburg en geef healings bij mij thuis. Van nature heb ik altijd al interesse gehad in alternatieve geneeswijzen. Zo heb ik jaren geleden uit nieuwsgierigheid een Reiki-cursus gevolgd, maar in de praktijk heb ik daar uiteindelijk weinig mee gedaan.

In 2014 kreeg ik te maken met een burn-out en de vermoeidheidsklachten die ik daaraan overhield bleven maar aanhouden. Ik las in die periode een artikel over ‘Universal White Time Healing’ en onder het mom van ‘niet geschoten is altijd mis’ heb ik enkele sessies gevolgd. Hierna voelde ik zowel op fysiek als mentaal gebied al snel een duidelijke verbetering en heb ik het geluk in mijn leven weer helemaal teruggevonden.

Mede vanwege mijn positieve ervaringen met deze healing-methode ben ik cursussen gaan volgen om ook andere mensen op deze manier verder te kunnen helpen. Persoonlijke aandacht in een prettige ongedwongen sfeer staan bij mijn healings centraal. Spreekt dit je aan neem dan contact met me op voor het inplannen van een afspraak.

Hopelijk zien we elkaar snel! Mocht je twijfelen of healing wel iets voor je is, maak dan gebruik van mijn
100% tevredenheidsgarantie.